Đăng bởi Để lại phản hồi

Сміливі дослідники виявили, яка порнографія перетворює вас найшвидше!

Сміливі дослідники виявили, яка порнографія перетворює вас найшвидше!

Виявилося, що не всі відеоролики з позначкою XXX однаково ефективні!

Типовий час, який клієнт витрачає на сайт Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Дослідники фактично визнали чіткий зв’язок між темою відео та обсягом перегляду. Відео “—; Літній чоловік – молода дівчина” очікується в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд довше, ніж статистичний стандарт. Далі, у нижньому порядку, є відеоролики з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд), гей-порнографія (10 хвилин 36 секунд), аматорська порнографія (10 хвилин 19 секунд).

Різноманітні інші категорії нагромаджені другосортними. Наприклад, ролики з анальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбіянки відеоролик зі страпоном —– 8 хвилин 1 секунда. Проте найменше часу отримало відео з рудоволосими жінками: зазвичай його дивляться 6 хвилин 35 секунд.Читати далі rhfcbdjt gjhyj рв На сайті Статті

Відповідно до основних міркувань, одним із найцікавіших було відео з рудоволосими жінками. Наближення до нього, завдяки ботанам та іншим ботанам, хентаю, відео зі студентами та дамами з маленьким бюстом. Професор медицини в Університеті Індіани (США) Пол Брайант описує це за допомогою однієї з найбанальніших фізіологій. На підсвідомому рівні молоді та плідні жінки, які можуть народжувати чудових дітей, здаються вам більш сексуальними.

Pornhub також підрахував, скільки часу місцеві жителі різних націй витрачають на джерело. Так, за тривалістю часу —– японці (11 хвилин 19 секунд), на другому місці —– араби (10 хвилин 14 секунд), на шостому місці жителі Росії – 9 хвилин 19 секунд. Найшвидші – громадяни країн Латинської Америки 7 хвилин 23 секунди.

Яке порно подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви точно знатимете, який тип фільму вам потрібен, щоб вітати жінку вдома, щоб дивитися, щоб не зіткнутися з відмовою!

Ми не знаємо, як ви провели вихідні, але ми знаємо, що робили в цей час спеціалісти Pornhub: вони ретельно готували статистику. Результат – зведені таблиці, які показують, яким стилям порнографії особливо віддають перевагу жінки в різних країнах.

Протягом останніх кількох років пальму популярності регулярно тримають відеоролики з групи «лесбі». І Pornhub справедливо заявляє, що це значною мірою результат жіночої аудиторії. Жінки дивляться ці відео на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що смаки відрізняються від країни до нації. Так, наші співвітчизники віддають перевагу відеокліпам групи «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цього міркування, російським жінкам повинен подобатися «секс з ведмедями і балалайками», але ми любимо це не враховувати.

8 найвідоміших груп: «лесбіянки», «хентай», «секс з чорними», «анальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «; секс з азіатами.

Є статистика для окремих країн. Так, у Сполучених Штатах дівчатам на 102% більше подобається відео в категорії «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% частіше бачать «грубий секс», канадські жінки йдуть на «секс утрьох» у 36% ситуацій, француженки дивляться відеоролики в категорії «рогоносці». на 103% частіше, ніж в інших країнах, а серед місцевих жителів Німеччини особливо популярним є відео «фут-фетишизм» (і це сильні 165%).

Згідно з цією цікавою статистикою, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукають відеокліпи на запит «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий націоналізм. Так само бажані відеокліпи в категорії “фут-фетишизм”. та “інтернет-відеокамера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковому зв’язку. Виявилося, що те, яку порнографію люблять жінки, залежить не лише від раси, але й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– “подвійне проникнення” (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорська порнографія (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в стилі 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручне завдання» (+143%)
Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *