Đăng bởi Để lại phản hồi

Сміливі вчені насправді виявили, яка порнографія збуджує найшвидше!

Сміливі вчені насправді виявили, яка порнографія збуджує найшвидше!

Зрештою, не всі відео з позначкою XXX однаково ефективні!

Середній час, проведений людиною на веб-сайті Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Вчені фактично визнали чіткий зв’язок між темою відео та обсягом перегляду. Відео “—; Літній чоловік– молода дівчина” очікується приблизно 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато більше, ніж середнє статистичне значення. Після цього, у порядку спадання, йдуть відео з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд), гей-порно (10 хв. 36 сек.), аматорське порно (10 хв. 19 сек.).

Інші категорії нижче номінального рівня. Наприклад, відео з анальним сексом очікується 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійський відеокліп зі страпоном —– 8 хвилин 1 секунда. Але найменше часу отримав відеокліп із рудоволосими жінками: в основному його переглядають 6 хвилин 35 секунд.ви можете знайти більше тут порно красивые онлайн з Наших статей

З легких міркувань одним із найцікавіших став відеокліп із рудоволосими дівчатами. Наближення до нього, завдяки ботанам і різним іншим ботанам, хентаю, відеороликам з учнями і дівчатами з маленькими грудьми. Пол Брайант, професор медицини Індіанського коледжу (США), пояснює це найбанальнішою фізіологією. На підсвідомому рівні молоді та продуктивні жінки, які здатні генерувати чудову ікру, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також визначив, скільки часу місцеві жителі різних країн витрачають на джерело. Так, найдовше —– японці (11 хв. 19 сек.), на другому місці —– араби (10 хв. 14 сек.), на шостому місці домовласники Росії з 9 хв. 19 сек. Найшвидші —- місцеві жителі латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Зараз ви точно знаєте, який саме фільм вам потрібен, щоб запросити дівчину до себе додому, щоб насолоджуватися, щоб не натрапити на відмову!

Ми не знаємо, як ви витратили свої вихідні, але ми знаємо, що робили професіонали Pornhub протягом цього часу: вони ретельно готували статистику. Результат – зведені таблиці, що показують, яким жанрам порнографії надають перевагу жінки в різних країнах.

Останні кілька років відео в групі «лесбіянки» фактично постійно тримають пальму першості за популярністю. І Pornhub резонно заявляє, що це багато в чому через жіночу аудиторію. Жінкам ці відео подобаються на 151% частіше, ніж хлопцям. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що смаки відрізняються від країни до нації. Так, наші співвітчизники віддають перевагу відео класифікації «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, за цією логікою, російські жінки повинні вибрати «секс з ведмедями і балалайками», але ми про це не думаємо.

Вісім найпомітніших категорій: «лесбіянки», «хентай», «секс з чорними», «анальний секс», «секс з індіанцями», «аматорське порно», «мілф», «; секс з азіатами.

Є статистика для приватних країн. Так, у США жінки на 102% частіше дивляться відео в категорії «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% частіше дивляться “грубий секс”, канадські жінки обирають “секс утрьох” у 36% випадків, француженки дивляться відео в класифікації “рогоносців”. аж на 103% частіше, ніж в інших країнах, а серед жителів Німеччини відео «фут-фетишизм» користується особливою перевагою (і це сильні 165%).

Згідно з цією захоплюючою цифрою, жінки на 714% частіше, ніж решта земної кулі, шукають відеокліпи за запитом «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий націоналізм. Також перевага віддається відеороликам у категорії «фут-фетишизм». і “веб-відеокамера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковій кореляції. Виявилося, який вид порно віддають перевагу дівчата, залежить не тільки від національності, але ще й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– «подвійне проникнення» (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорська порнографія (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручне завдання» (+143%)
Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *